Обстановката около Путин е тревожна и маниакална. Това заяви в студиото

...
Обстановката около Путин е тревожна и маниакална. Това заяви в студиото
Коментари Харесай

Психолог: Обстановката около Путин е тревожна и маниакална

Обстановката към Путин е тревожна и маниакална. Това съобщи в студиото на NOVA психологът Росен Йорданов.
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 1661
Когато в България пристигна съветската посланичка, тя бе облечена в сходство на униформа и тогава пуснах един материал, че това е поръчка за война.

По думите му “има ясни индикации, които могат да ни покажат психологичното положение на Путин ”.

“От една страна това е дистанцията, която той съблюдава. Путин слага хората на все по-голяма отдалеченост.  А един значим знак, че човек има вътрешни разстройства с психологичното си равновесие е увеличение на зоната на персоналното си пространство ”, изясни Йорданов. 

“Не е значимо единствено какво е положението на Владимир Путин  Владимир Путин Владимир Путин - съветски политик. Роден на 7 октомври 1952 година в Ленинград, в този момент Санкт-Петербург. През. Много е значима и средата към него. Аз съм смутен от фона към него ”, съобщи психологът,  съгласно който обкръжението на съветския президент е нездравословно. 

“Дори и Путин да е в най-хубаво здраве, към него средата е безусловно нездравословна. Категорично настоявам, че равнищата на маниакалност в Русия са обезпокоително високи ”, сподели Йорданов.

“Ако сравня преди войната и в този момент, разликата е доста осезаема ”, добавя психологът. “Ако преди войната пропагандната техника на внушение  беше да се дават причини от двете страни, да се съблюдава някакво благовъзпитание, да се резервира прочувствено равновесие по време на диспути, то в този момент нещата са радикално разнообразни. Сега нещата са сред едно налудно ехидничене и безусловно манийни състояния  на всички хора, които вземат участие в тези диспути ”, разясни той. 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР